News

  • Post wektu: Feb-25-2020

    Ing awal 2020, kita arep liwat perang. Saben dina, akèh warta bab pneumonia coronavirus anyar mengaruhi ati kabeh wong Cina, ing extension saka liburan Spring Festival, ing postponement karya lan sekolah, penundaan saka transportasi umum, lan penutupan e ...Waca liyane »

  • Liyane Tabel Plasma Cutter Dikirim Saka SA Warehouse
    Post wektu: Sep-21-2019

    This week, another desktop plasma cutter was delivered from the warehouse.     This table type plasma cutting machine is a special plasma cutting machine for sheet metal. It can be used to cut metal sheet of stainless steel, carbon steel, aluminum, and other non-ferrous metals. The sp...Waca liyane »

  • Gantry Machine kanggo Tanzania Customer Siap nguwalaken
    Post wektu: Sep-16-2019

    Mesin Gantry diurutaké customer Tanzanian wis bayar lan siap kanggo pangiriman. Ing gambar punika minangka nderek: (Customer-kasebut katon putih) ing Gantry CNC mesin plasma lan semangat nglereni khusus sing dirancang kanggo nglereni piring logam, iku wis ditondoi saka dhuwur ...Waca liyane »

  • Liyane 1530 Tabel Plasma Machine Cutting dikirim menyang Customer
    Post wektu: Aug-16-2019

    Today, One set of 1530 table plasma cutting machine for metal sheet is delivered from the Johannesburg warehouse. The following photos are from the loading site.   The 1530 table plasma metal sheet cutting machine is one of the main inquiring products for local sheet metal processing. It i...Waca liyane »

  • Tabel Plasma Cutting Machine dikirim menyang Customer
    Post wektu: Aug-09-2019

    This week, a 1530 table plasma cutter was sent to a local customer’s factory in South Africa. Thanks to professional communication and convenient inspection conditions, the customer order process was very fast. After preliminary communication, the customer visited the machine and confirme...Waca liyane »

  • Layangan EXPO-Industrial Pameran Teknologi Wiwit Dina
    Post wektu: Jul-24-2019

    Today the industrial Technology Exhibition begins.     This exhibition lasts for three days. Yomi South African team brought the welding machines, portable plasma cutting machines, air compressors, electric drills and other power tools to the show. Our booth number is Hall 5 – S...Waca liyane »

  • Welder Dealers Visit Yomi Welding Factory Machine
    Post wektu: Jul-13-2019

    Minggu kepungkur, panganyang welder teka pabrik kita kanggo mriksa mesin. customer niat tuku MIG Welders lan welders SAW, lan looking for a supplier stabil. Padha sinau babagan baris produksi welder lan rembugan ing rinci rincian technical lan konfigurasi saka sawetara w ...Waca liyane »

  • Welding & Cutting Event Essen Exhibition supaya dianakaké ing 25 Juni
    Post wektu: Jun-13-2019

    On 25th Juni - 28th June, Pameran Essen bakal dianakaké ing Shanghai Center Expo New International. nomer Booth Kita E3514. Welcome to visit us. Minangka salah siji saka pameran paling misuwur ing welding lan nglereni industri, Langkawi pameran kesempatan sing apik kanggo welding lan nglereni Coll ...Waca liyane »

  • mesin Cutting Plasma Portable siap kanggo kapal
    Post wektu: Jun-06-2019

    Indian customer’s Portable CNC plasma cutting machine is ready to ship.   This machine is suitable for cutting any complex plane graphics, support for flame and plasma cutting. It’s a substitute for manual torch, semi-automatic cutting machine and profiling cutting machine as an upgraded pr...Waca liyane »

Tampilan Online Chat!